ΤΕΤΑΡΤΗ  14/02/2018
00:20 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

LOVE IN THE CITY


Έτος παραγωγής: (2015)Οι πόλεις μας είναι χτισμένες από πέτρα, σμιλεμένες από το πέρασμα του χρόνου, όπου αποκτούν νόημα οι επιχειρήσεις, η πολιτική ή η θρησκεία. Είναι όμως και τα μέρη όπου χτυπούν οι καρδιές.
Ταξιδεύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο για να γιορτάσουμε τον έρωτα και να δημιουργήσουμε έτσι μια νέα ρομαντική τοπογραφία των πόλεων. Η βόλτα μας θα μας δείξει πώς τα ειδύλλια δημιουργούν το αστικό σύμπαν. Ένα ταξίδι όπου ο έρωτας είναι βασιλιάς είτε είμαστε στο Παρίσι, στο Ρίο ή στο Τόκιο.

Δείτε σήμερα: «PARIS» (ΠΑΡΙΣΙ)

Το Παρίσι είναι η εμβληματική πόλη των ερωτευμένων, η πόλη των μποέμ, το τέλειο ντεκόρ για όλους τους ερωτευμένους. Από ολόκληρο τον κόσμο έρχονται για να σφραγίσουν τον έρωτά τους, για πάντα στις γέφυρες και στις αποβάθρες του Σηκουάνα και να βυθιστούν στα πιο όμορφα τοπία της πόλης του φωτός. Στις παρυφές των μνημείων του, το Παρίσι διηγείται τις μεγάλες ιστορίες αλλά και τις άλλες, τις πιο γλυκές περιπέτειες και τα κρυφά ραντεβού.
Άλλωστε, κάτι ξέρουν και οι καλλιτέχνες: δεν υπάρχει πόλη όπου ο έρωτας να τραγουδήθηκε, να ζωγραφίστηκε και να δοξάστηκε περισσότερο.Παραγωγή: Γαλλίας

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
THE MITSI SHOW < Προηγούμενο
Επόμενο > MODUS - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ (B' KΥΚΛΟΣ) - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά