ΤΡΙΤΗ  13/02/2018
22:00 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
MODUS - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ (B' KΥΚΛΟΣ) - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2017)


Web TV Greece


Αστυνομική σειρά μυστηρίου


Ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς;
Ένταση, αγάπη, εκδίκηση, εξαπάτηση, ηθικές αξίες και κρυμμένα μυστικά που απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα.

Ο δεύτερος κύκλος της ξένης σειράς "Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας", ξεκινά με την επίσημη επίσκεψη της Προέδρου των ΗΠΑ, Έλεν Τάιλερ στην Στοκχόλμη. Εκεί εξαφανίζεται μυστηριωδώς χωρίς να αφήσει ίχνη.

Οι εντατικές έρευνες της αστυνομίας οδηγούν σε ένα bras de fer ανάμεσα στις ΗΠΑ, όπου κυριαρχεί πανικός και τη Σουηδία που θέλει να διατηρήσει την αξιοπιστία της, τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η ψυχολόγος και σκιαγράφος εγκληματολογικών προφίλ, Ίνγκερ Γιοχάνε Βικ κι ο επιθεωρητής της σουηδικής αστυνομίας Ίνγκβαρ Νίμαν ψάχνουν με δύναμη και αποφασιστικότητα να βρουν την αλήθεια. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν.

Παράλληλα βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο της κοινής τους προσωπικής ζωής. Πρόσφατα ξεκίνησαν να συζούν και περιμένουν παιδί.

Η ένταση κορυφώνεται με την άφιξη του καθηγητή συμπεριφορικής ψυχολογίας, Γουόρεν Σίφορντ, πρώην μέντορα της Ίνγκερ Γιοχάνε στο FBI και προσωπικού συμβούλου της Προέδρου. Η απρόσμενη άφιξή του αναγκάζει την Ίνγκερ Γιοχάνε να έρθει αντιμέτωπη με οδυνηρά μυστικά του παρελθόντος καθώς για άλλη μια φορά παρεισφρύει στη ζωή της.

Eπεισόδιο 7

Περιγραφή επεισοδίου
Ο Ίνγκβαρ αναγκάζεται, παρά τη θέλησή του, να συνεργαστεί με τον Γουόρεν για να μπορέσει να βρει την Ίνγκερ Γιοχάνε και την Έλεν Τάιλερ. Η Ίνγκερ Γιοχάνε αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Προέδρου και ποιες είναι οι επικίνδυνες δυνάμεις που ψάχνουν και τις δύο.Παραγωγή: Σουηδία, Δανία, Γερμανία
Μελίντα Κίναμαν, Χένρικ Νορλίαν, Κιμ Κάτραλ, Γκρεγκ Γουάιζ

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά