ΤΡΙΤΗ  13/02/2018
21:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)


Web TV Greece


Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΘΟΡΥΒΟΣ
Eπεισόδιο 72

Η Μόνικα, αποκτά έναν ανώνυμο διαδικτυακό εχθρό στο twitter, ο οποίος σχολιάζει αρνητικά το εστιατόριο. Οι φίλοι της προσπαθούν να την πείσουν να μη δώσει σημασία.
Η Λάουρα, παραδέχεται πως η εμμονή της για το αφεντικό της πηγάζει από την απελπισία της για την απώλεια του μωρού της.
Η Μέι, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει το Ρούμπεν να είναι μαζί, αλλά εξαιτίας ενός περιστατικού εκείνος δυσπειστεί για τις προθέσεις της.
Η 'Αντρεα για ακόμη μια φορά βρίσκει δικαιολογίες για να φύγει με τον Ερνέστο και ο Αλεχάντρο καταλαβαίνει πως πρέπει να τελειώσει αυτό το παιχνίδι.
Η Λορένα απογοητεύεται, καθώς ο Φεντερίκο παύει να την διεκδικεί. Η Μαρίνα τότε, της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο…..Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre
http://series.ert.gr/oi-apithanes/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά