ΣΑΒΒΑΤΟ  13/01/2018
22:05 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΤΗΕ LAST ENEMY


Έτος παραγωγής: (2008)


Web TV Greece


Δραματική μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 5 ωριαία επεισόδια.Ο ερευνητής δρ Stephen Ezard επιστρέφει στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον θάνατο του αδελφού του, Michael Ezard, για να διαπιστώσει ότι η χήρα του, Yasim Anwar, φιλοξενεί έναν καταζητούμενο, παράνομο μετανάστη που πάσχει από ανίατη ασθένεια. Η Yasim, για να ανακάμψει από το θάνατο του συζύγου της, γίνεται πολύ οικεία με τον Stephen. Μετά το θάνατο του μετανάστη φίλου της η Yasim, εξαφανίζεται μαζί με το σώμα, αφήνοντας πίσω πολλά ερωτηματικά. Αργότερα ο Stephen προσλαμβάνεται ως σύμβουλος και υποστηρικτής ενός νέου ηλεκτρονικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες ικανότητές του στον υπολογιστή, εντοπίζει κρυφά την Yasim, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ίδιος είναι πιόνι σε κυβερνητική συνωμοσία.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Ο Stephen και η Yasim επιστρέφουν στο διαμέρισμα και τον Vucevic που περιμένει. Όταν πλησιάζουν, όμως, ο Russell εμφανίζεται με το φορτηγό του, εμποδίζοντας τους. Αφού ο Russell τους υποσχεθεί κάποιες απαντήσεις, ο Stephen και η Yasim μπαίνουν στο φορτηγό.
Πίσω στην αποθήκη του Russell γίνεται μια συμφωνία - θα τους βοηθήσει να πάρουν απαντήσεις αν τον βοηθήσουν να βρει τους δολοφόνους της κόρης του. Η Yasim θα κρυφτεί και ο Stephen θα επιστρέψει στη δουλειά και θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για να αποκτήσει πρόσβαση στο προσωπικό του kellerman-deloit, έτσι ώστε να μπορεί να στοχεύσει σε κάποιον που πιθανώς θα είναι εύκολος στην παροχή πληροφοριώνΠαραγωγή: Αγγλίας
Παίζουν: Benedict Cumberbatch, Anamaria Marinca, Max Beesley, Robert Carlyle, Eva Birthistle.
Σκηνοθεσία: Iain B. MacDonald
ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΤΤΟ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΜΗΔΕΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά