ΣΑΒΒΑΤΟ  13/01/2018
17:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗWeb TV


Εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή. Ανάμεσά μας, υπάρχουν άνθρωποι που με τις πράξεις τους μας συγκινούν και μας εμπνέουν.
Κάποιοι διακινδύνευσαν την ζωή τους για να σώσουν έναν συνάνθρωπο τους , ενώ κάποιοι άλλοι προσφέρουν καθημερινά το χρόνο τους, την ενέργειά τους, ή τα χρήματά τους για να βοηθήσουν.
Τρεις δημοσιογράφοι ταξιδεύουν για να συναντήσουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που έχουν να αφηγηθούν μια σημαντική εμπειρία που επηρέασε τόσο τη δική τους ζωή, όσο και τις ζωές των άλλων. Μιλούν ΅ε τους πρωταγωνιστές αυτών των αληθινών ιστοριών για τα συναισθήματά τους, τα κίνητρά τους και την προσωπική τους αποτίμηση από αυτή τους την εμπειρία.

Δείτε σήμερα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Eπεισόδιο 6

Ταξιδεύουμε στην Τερπνή Σερρών και συναντάμε τον Δημήτρη Αναστασιάδη, έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, ο οποίος έδειξε την αγάπη του για τον τόπο του κτίζοντας εκεί ένα από τα εργοστάσια του προκειμένου να δίνει δουλειά στους συγχωριανούς του.
Επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη κάθε μέρα το φαγητό που περισσεύει, αυτό που δεν καταναλώθηκε στη διάρκεια της λειτουργίας του.
Μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε ότι θέλει να δείξει στον κόσμο τη θετική πλευρά της ζωής και οργάνωσε τη Σφήνα. Μια εθελοντική ομάδα με παρεμβατικό χαρακτήρα που όπως μας λένε τα ιδρυτικά της μέλη, «σφηνώνει» όπου υπάρχει ανάγκη για χαρά και χαμόγελο με σκοπό να προκαλέσει μόνο όμορφα συναισθήματα με τις δράσεις της.Αρχισυντάκτρια: Δέσποινα Κρητικού
Διευθυντής Παραγωγής: Ιάκωβος Δισλής
Ενδυματολόγος: Σοφία Καλεμκερίδου
Διευθυντής Φωτογραφίας: Ευάγγελος Πηλάτης
Μοντέρ: Πάνος Παπαγιάννης
Ηθοποιός: Μαρίνα Χατζηιωάννου

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Γλυνίδης
Παρουσίαση: Μαρία Ζερβοχωρίτου, Δέσποινα Κρητικού, Βαρβάρα Καζαντζίδου

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΑΓΩΝΑΣ FOOTBALL LEAGUE < Προηγούμενο
Επόμενο > ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΕΙ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά