ΚΥΡΙΑΚΗ  14/01/2018
19:50 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΈρευναWeb TV


Η «Μηχανή του Χρόνου» είναι μια εκπομπή που δημιουργεί ντοκιμαντέρ για ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα. Επίσης παρουσιάζει αφιερώματα σε καλλιτέχνες και δημοσιογραφικές έρευνες για κοινωνικά ζητήματα που στο παρελθόν απασχόλησαν έντονα την ελληνική κοινωνία.

Δείτε σήμερα: «Λάμπρος Κωνσταντάρας»

Την ζωή του Λάμπρου Κωνσταντάρα παρουσιάζει η «Μηχανή του χρόνου» με το Χρίστο Βασιλόπουλο.
Η εκπομπή βρίσκει τις ιστορίες πίσω από τις σπάνιες φωτογραφίες του νεαρού Λάμπρου που φημιζόταν για τον ατίθασο χαρακτήρα του, περιγράφει την περιπέτεια με την θητεία του στο πολεμικό ναυτικό, όπου έφτασε στο σημείο να αποδράσει κολυμπώντας.
Η μεγάλη του αγάπη ήταν η ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο και αυτό καταγράφεται μέσα από σπάνιο φιλμ της εποχής όπου διαπρέπει ως τερματοφύλακας.
Η «Μηχανή του χρόνου» ζωντανεύει, μέσα από σπάνια ντοκουμέντα τα πρώτα θεατρικά του βήματα στο Παρίσι, την πετυχημένη ερμηνεία του σε δραματικούς ρόλους, την στροφή του στην κωμωδία, τους ταραχώδεις έρωτες, τους δύο γάμους, τα γλέντια αλλά και τις ιδιοτροπίες στην καθημερινότητα του.
Συγγενικά του πρόσωπα, φίλοι αλλά και ηθοποιοί αφηγούνται τις ατελείωτες πλάκες, τα σόκιν πειράγματα και πολλές άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα και τις παραστάσεις.
Στην εκπομπή μιλούν οι: Δημήτρης Κωνσταντάρας, Σίσσυ Αϊβαλιώτου (ανιψιά), Μάκης Δελαπόρτας, (βιογράφος), Μάρω Κοντού, Άννα Φόνσου, Ρίκα Διαλυνά, Καίτη Παπανίκα, Μέλπω Ζαρόκωστα, Βαγγέλης Ιωαννίδης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Αντρέας Μαζαράκης, καθώς και οι κριτικοί θεάτρου Κώστας Γεωργουσσόπουλος, Μάρω Μπουρδάκου, Βασίλης Μαρτσάκης.Παρουσίαση: Χρίστος Βασιλόπουλος
http://goo.gl/lZYyrd

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά