ΚΥΡΙΑΚΗ  14/01/2018
10:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕκπομπήWeb TV


Ενημερωτική εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη.


Τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ1, από τις 10.00 «Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση και προσεγγίζουμε την επικαιρότητα με διαφορετική οπτική.
Από τις 10.00 ώς τις 12.00 κάθε Σάββατο και από τις 10.00 ώς τις 11.30 τις Κυριακές, ο Τάκης Σαράντης και η Αναστασία Γιάμαλη μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας και δίνουν το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας …«αλλιώς».

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και όλα τα νέα των social media.


Περιγραφή επεισοδίου
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» είναι οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στούμπος, Δ/νων σύμβουλος της εφημερίδας «Η Αυγή» και Νίκος Ελευθερόγλου, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι οποίοι συνομιλούν με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη για την πολιτική επικαιρότητα.

Καλεσμένες επίσης στην εκπομπή, η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά. Δυο ερμηνεύτριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, ξανασυναντιούνται και υπόσχονται «μουσικά ταξίδια».

Στη συνέχεια, με αφορμή τη συμπλήρωση 164 χρόνων από την κήρυξη επανάστασης για την απελευθέρωση της Ηπείρου (15 Ιανουαρίου 1854), συνδεόμαστε με τη Μεγαλόχαρη Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου.Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης
Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα
Δ/νση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη
Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη,Λία Ταρούση

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης, Αναστασία Γιάμαλη
https://goo.gl/x5pgj7

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά