ΣΑΒΒΑΤΟ  13/01/2018
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
SELFIE   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΤηλεπαιχνίδιWeb TV


Η ΕΡΤ2 παρουσιάζει το πρώτο τηλεπαιχνίδι στον κόσμο, με θέμα τις φωτογραφίες Selfie!
Μία πρωτότυπη ελληνική ιδέα που, με έμπνευση τις Selfie φωτογραφίες, μας γνωρίζει με διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο, τις πόλεις της Ελλάδας και τους ανθρώπους τους!
To «Selfie» είναι ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι «πόλης», δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας, με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Κουντουρά και τον Νίκο Πιτάνιο.
Το «Selfie» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι.
Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού.
Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με Selfie φωτογραφίες στην πόλη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν μ’ έναν σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες. Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.
Πώς παίζεται το «Selfie»; Το παιχνίδι είναι απλό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό! Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται, προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες Selfie φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν.

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie), που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Δείτε σήμερα: «Θεσσαλονίκη» (Νέα Παραλία)

Στο αποψινό επεισόδιο του «Selfie» ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη, για να αναδείξουμε με διαφορετικό τρόπο τη Νέα Παραλία, γνωρίζοντας από κοντά τους αρχιτέκτονες που τη δημιούργησαν, Πρόδρομο Νικηφορίδη και Bernard Cuomo, αλλά και τους περιπατητές της που την απολαμβάνουν καθημερινά. Ξεκινάμε την περιήγηση και το παιχνίδι μας από τον Κήπο του Αλέξανδρου και συνεχίζουμε περνώντας από το Βασιλικό Θέατρο, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και καταλήγουμε στις εμβληματικές Ομπρέλες του γλύπτη Γιώργου Ζογγολόπουλου.

Αναστατώνουμε τον Κήπο της Άμμου και τον Κήπο του Ίσκιου, αναζητώντας selfie… με παιχνιδιάρικο χρώμα και ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας με… νόστιμες Group Selfie στις Ομπρέλες, κερνώντας νόστιμες μπουγάτσες με κρέμα και τυρί!Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς
Σενάριο: Γαλάτεια Κουράση
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σάκης Γιούμπασης
Μοντάζ-Motion Graphics: Πάρης Γρηγοράκης
Μουσική: Χρήστος Γκουγκούμας
Παραγωγή: Παιχνιδόσπιτο - Playhouse Μ.Ι.Κ.Ε.

Παρουσίαση: Παναγιώτης Κουντουράς, Νίκος Πιτάνιος
https://goo.gl/tGUe63

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
VOLLEY LEAGUE: «ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: ΧΟΝΤΡΟΣ - ΛΙΓΝΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά