ΠΕΜΠΤΗ  07/12/2017
23:50 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

MY FATHER’ S HOUSE / AITAREN ETXEA


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική-πολιτική σειρά δεκαπέντε (15) ωριαίων επεισοδίων,βασκικής παραγωγής.

Ισπανία, δεκαετία του πενήντα. Κάτω από το στυγνό, δικτατορικό καθεστώς του Φράνκο. Μια οικογένεια Βάσκων πασχίζει να κρατηθεί όρθια. Και ένας αταίριαστος έρωτας να επιβιώσει…

Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στην Ισπανία, ο Στρατηγός Φράνκο έχει επιβάλει στη χώρα στυγνή δικτατορία. Σε ένα μικρό χωριό στο Βορρά, τα μέλη της οικογένειας Σελάγια προσπαθούν να κρατήσουν το ξενοδοχείο τους ανοιχτό και να επιβιώσουν. Ήταν από τους χαμένους του εμφυλίου και η ζωή δεν είναι εύκολη για αυτούς.

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος, Λούις Εγκάνια, ζει μια άνετη ζωή. Συνεταίρος στο μεγαλύτερο εργοστάσιο της πόλης και κυβερνήτης του χωριού, όλα είναι υπό τον έλεγχό του. Ή όχι. Γιατί απρόβλεπτο γεγονός διαταράσσει τη ζωή των δύο οικογενειών: Η νεαρή Ιρένε Εγκάνια και ο Μάρτιν Σελάγια ερωτεύτηκαν και συνεχίζουν τη σχέση τους άσχετα με το τι πιστεύουν οι άλλοι. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν δύο αδέρφια Σελάγια μαζί με άλλους εργάτες στο εργοστάσιο ετοιμάζονται να σαμποτάρουν την εξουσία του Δημάρχου Εγκάνια.

Αυτό που όλοι αγνοούν και θα μάθουν αργότερα, είναι ότι η σχέση ανάμεσα στον πατέρα της Ιρένε, Λούις Εγκάνια και τον παππού του Μάρτιν, Χαβιέ Σελάγια είναι πολύ πιο περίπλοκη και βαθιά από ό,τι νομίζουν. Και ενώ οι δύο ερωτευμένοι είναι πεπεισμένοι ότι η αγάπη όλα τα νικά, γρήγορα θα καταλάβουν ότι δεν είναι εύκολο να ζεις με το σκοτάδι του παρελθόντος.

Δείτε σήμερα: τελευταίο
Eπεισόδιο 15

Ο Ινάξιο και η Καρμέλε αποφασίζουν να κατασκευάσουν μια βασκική σημαία για να την ανεμίζουν όταν θα περνάει το αυτοκίνητο με τη νύφη.
Προς έκπληξή τους, τους βοηθά ο πατέρας τους, παρόλο που φυσικά τους προτρέπει να προσέχουν πολύ. Στο μεταξύ, στο σπίτι του δημάρχου ετοιμάζονται για το γάμο της Ιρένε, η οποία όμως απογοητεύεται φοβερά όταν ο Αλμπέρτο της λέει πως δεν θα φύγουν για να εγκατασταθούν το Παρίσι, τουλάχιστον άμεσα, όπως της είχε υποσχεθεί. Ο Χαβιέ συνοδεύει τον Μάρτιν στο σταθμό και τον αποχαιρετά, λέγοντάς του να ξεχάσει την Ιρένε. Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο με την Ιρένε νύφη πηγαίνει προς την εκκλησία, αλλά το πλήθος που μαζεύεται για να δει τη βασκική σημαία κλείνει το δρόμο και το αυτοκίνητο δεν μπορεί να περάσει.Θα πάει τελικά η Ιρένε στην εκκλησία; Θα παντρευτεί τον Αλμπέρτο; Ο Μάρτιν θα φύγει και θα ξεχάσει την Ιρένε ή η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς τους δύο;Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua, Iñaki Beraetxe
Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά