ΠΕΜΠΤΗ  07/12/2017
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
GREAT MYSTERIES & MYTHS OF THE 20th CENTURY   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Έτος παραγωγής: (1998)


Web TV Greece


Σειρά ντοκιμαντέρ

Η έρευνα για την αλήθεια πίσω από τα πιο απίστευτα μυστήρια και μύθους του 20ού αιώνα είναι από τις πιο μαγευτικές διαδρομές που μπορεί κανείς να διανύσει.

Σ’ αυτά τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ θα ζήσουμε ιστορίες με κρυμμένα βάθη, σκοτεινά μυστικά, τραγωδίες, θάρρος πέρα από τα ανθρώπινα, ατυχίες ή απίστευτη τύχη.


Περιγραφή επεισοδίου
* Το Μυστήριο της συντριβής του Χίντενμπουργκ (Hindenburg Crash Mystery)


Στη δεκαετία του 1930, το τεράστιο αερόπλοιο Χίντενμπουργκ υπήρξε το καμάρι της ναζιστικής Γερμανίας. Πολυτελέστατο, μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό με 60 επιβάτες και για την εποχή του υπήρξε τεχνολογικό θαύμα. Έπειτα από μια καταιγίδα όμως, το γιγαντιαίο αερόπλοιο επιχείρησε να προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσι, όπου ξαφνικά τυλίχτηκε ολόκληρο στις φλόγες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν σχεδόν όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα. Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε φιλμ αρχείου από το εσωτερικό του, όπου φαίνονται ενδείξεις για έκρηξη. Ήταν ατύχημα; Ή σαμποτάζ από κάποιο αντι-ναζί μέλος του πληρώματος που έστησε τον εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να υπολογίσει σωστά την ώρα;

*Το Μυστήριο Αναστασία (Anastasia Mystery)

Όταν οι Μπολσεβίκοι εκτέλεσαν στο Αικατερίνενμπουργκ τον τσάρο Νικόλαο τον Β΄, την Αλεξάνδρα και τα τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας, λεγόταν πως δεν σκοτώθηκαν όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα μία κόρη, η Αναστασία, έλεγαν πως έζησε. Στα μέσα της δεκαετίας του 1920, έβγαλαν από ένα κανάλι στη Γερμανία μια κοπέλα που έπασχε από αμνησία. Την έλεγαν Άννα Άντερσον και έγινε η επίδοξη κληρονόμος της περιουσίας των Ρομανόφ. Πολλοί πίστεψαν τις ιστορίες της για τη Ρωσική Αυλή, μόνο όμως μετά το θάνατό της και τη χρήση DNA έλαμψε η αλήθεια.
Παραγωγή: Αγγλίας


https://goo.gl/3W2uJu
MASSA FRESCA < Προηγούμενο
Επόμενο > ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά