ΠΕΜΠΤΗ  07/12/2017
15:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΜΥΣΤΙΚA ΚΑΦE - Β΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

CAFE SECRETS


Έτος παραγωγής: (2016)Η Tζούλι Λε Κλερκ είναι κορυφαία σεφ, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και πρώην ιδιοκτήτρια καφέ και μας ξεναγεί σε κάποια από τα καλύτερα καφέ της Νέας Ζηλανδίας. Μιλά με τους ιδιοκτήτες που διηγούνται πώς ξεκίνησαν και ποια είναι τα διάσημα πιάτα τους, όπως και τα μυστικά πίσω τους.
Κάθε καφέ συνδέεται με κάποιον ξεχωριστό τρόπο με την τοπική κοινότητα –το Καφέ Πόλο στο Ουέλινγκτον ταΐζει αυτούς που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά ανήμπορων γειτόνων, το Μπόουτσεντ Καφέ βοηθά σε αθλητική διοργάνωση, όπου δεκάδες περνούν από μπροστά με τα καγιάκ τους!
Η Tζούλι μοιράζεται μαζί μας διάσημες συνταγές της και αποκαλύπτει πολλά μυστικά όσο κυκλοφορεί και βοηθά όπου μπορεί, π.χ. να ταϊστούν οι πεινασμένοι εργάτες που δουλεύουν στον κήπο της κοινότητας ή να παραστεί στο ειδικό γεύμα του Εβραϊκού Σαββάτου.
Οι ιδιοκτήτες των καφέ που θα επισκεφθούμε μοιράζονται το πάθος για τη δουλειά τους, σερβίρουν εξαιρετικό φαγητό και καφέ και αγαπούν την κοινότητα στην οποία ζουν.

Δείτε σήμερα: «Wild Rose Café» - ΚΥΚΛΟΣ B΄
Eπεισόδιο 1

Στον Κόλπο του Χαϊράκι, 90 χιλιόμετρα από το Όκλαντ, ζουν μόνιμα 850 άνθρωποι. Εκεί, σε ένα όμορφο σημείο δίπλα στη θάλασσα, υπάρχει το «Wild Rose Cafe», με ιδιοκτήτες τον Άνταμ και τη φίλη του Βανέσα.

Κάθε επιχείρηση στο νησί είναι χορηγός σε μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή που διοργανώνεται για το Δημοτικό τους σχολείο. Το καφέ προσφέρει φαγητό για όλη την ημέρα της γιορτής και η Τζούλι μαγειρεύει κι αυτή λιχουδιές και γίνεται κριτής στο διαγωνισμό των κέικ και των άλλων γλυκισμάτων.Παραγωγή: Νέας Ζηλανδίας
COOK THE BOOKS - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά