ΠΕΜΠΤΗ  07/12/2017
14:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
COOK THE BOOKS - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Γαστρονομία


Έτος παραγωγής: (2014)Η διάσημη Νεοζηλανδή παρουσιάστρια, λάτρις του καλού φαγητού και φανατική θαυμάστρια των βιβλίων μαγειρικής, Κάρλι Φλιν, παρουσιάζει διάσημους σεφ της Νέας Ζηλανδίας, συγγραφείς και αστέρες της μαγειρικής, καθώς και τα πιο γνωστά και επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Άλλα βιβλία μαγειρικής είναι απόλαυση να τα διαβάζεις, άλλα περιέχουν πανεύκολες συνταγές για φαγητά που ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά, άλλα έχουν εξωτικές συνταγές, άλλα έχουν ωραία εικονογράφηση. Όπως και να είναι, υπάρχουν φανατικοί αναγνώστες τους και πολλά απ’ αυτά τα βιβλία βρίσκονται στη λίστα των μπεστ σέλερ για μήνες ή και για χρόνια.

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της επιτυχίας διάσημων σεφ, θα δούμε τα σπίτια τους και τα εστιατόριά τους και θα γιορτάσουμε μαζί τους τη χαρά της ζωής που είναι το καλομαγειρεμένο φαγητό. Άλλωστε, όπως είπε και η πρώτη διδάξασα, Τζούλια Τσάιλντ, «αυτοί που αγαπούν το καλό φαγητό είναι οι καλύτεροι άνθρωποι».

Δείτε σήμερα: Σάιμον Γκολτ και Τζόρνταν Ρόντελ (ΚΥΚΛΟΣ B΄)
Eπεισόδιο 1

Ο Σάιμον Γκολτ μαγειρεύει γαλλικά και ταϊλανδέζικα, αποκαλύπτει μυστικά της διατροφής του, μιλά για το τσάι και για καινούργια εστιατόρια… Όσο για επιδόρπιο, θα γνωρίσουμε τον Τζόρνταν Ρόντελ, τον φούρναρη που ειδικεύτηκε στα υπέροχα κέικ που φτιάχνει και πουλά στον κόσμο.Παραγωγή: Νέας Ζηλανδίας
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ) < Προηγούμενο
Επόμενο > ΜΥΣΤΙΚA ΚΑΦE - Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά