ΤΡΙΤΗ  14/11/2017
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2006)


Web TV


Κωμική-κοινωνική σειρά

Χιουμοριστική κοινωνική σειρά, η οποία σατιρίζει την καθημερινότητα που μας περιβάλλει μέσα από τη σχέση που δημιουργείται μεταξύ δύο άστεγων γυναικών, οι οποίες ακολουθούν τον δικό τους εναλλακτικό τρόπο επιβίωσης. Δύο γυναίκες άστεγες στην πόλη μας, η Λουκία και η Αλίκη ζουν ανάμεσά μας, σχολιάζουν γελάνε, ονειρεύονται, αναπνέουν τον αέρα της ελευθερίας τους και δηλώνουν… αγνώστου διαμονής! Σε κάθε επεισόδιο φιλοξενείται και ένας γκεστ ηθοποιός που δρα σαν καταλύτης και ο οποίος έχει μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα.


Περιγραφή επεισοδίου
Επεισόδιο 1ο. Η Λουκία, άστεγη από επιλογή, νόμιζε ότι είχε φτιάξει τη ζωή της, όπως ακριβώς ήθελε... μέχρι που η Αλίκη, άστεγη από έξωση, φτάνει απρόσκλητη και της χαλάει την ψευδαίσθηση. Και να ήταν μόνο αυτή, της κουβαλάει και τον Μπάμπη, τον τζογαδόρο, για να το εμπεδώσει καλύτερα.

Επεισόδιο 2ο. Η Λουκία με την κάθε μορφής εξουσία έχει πάρει από χρόνια διαζύγιο. Η Αλίκη όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρεθεί κάποιος να της φτιάξει το αγαπημένο της πορτατίφ και ας είναι και ο αστυνομικός του πάρκου. Για το όργανο όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.Παίζουν: Αννέτα Παπαθανασίου, Νίκη Τουμπακάρη, Δημήτρης Πιατάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Λογοθέτης, Μαρία Ζαχαρή, Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Παναγιωτέλης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Άγγελος Γαβριήλ, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Λαέρτης Βασιλείου, Αλέξανδρος Κολιόπουλος, Χρύσα Σπηλιώτη, Άννα Αγαθονικιάδου, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Γιάννης Μποσταντζόγλου
Σκηνοθεσία: Τζώρτζης Αγαθονικιάδης
Σενάριο: Νίκη Τουμπακάρη, Μαρία-Χριστίνα Κριθαρά, Ολυμπία Μπασκλαβάνη, Αννέτα Παπαθανασίου
Μουσική: Μαρία-Χριστίνα Κριθαρά
Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΕΡ ΚΙΤΟΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά