ΠΕΜΠΤΗ  12/10/2017
09:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΝΗΣΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Φύση

ISLANDS ON THE EDGE


Έτος παραγωγής: (2013)Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων (4) ωριαίων επεισοδίων

Μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών για τη φύση με αφηγητή τον Σκοτσέζο ηθοποιό Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που προσφέρει μια συναρπαστική ματιά σε μία από τις πιο απομονωμένες αλλά εντυπωσιακές περιοχές του κόσμου.

Με γυρίσματα που διήρκησαν έναν χρόνο, οι αινιγματικές Εβρίδες Νήσοι προσφέρουν απαράμιλλες δραματικές σκηνές, που μόνο οι δυνάμεις της φύσης δημιουργούν. Από ισχυρές καταιγίδες το χειμώνα, που δέρνουν το ηφαιστειακό πέτρωμα, μέχρι τις χρυσές καλοκαιρινές βραδιές στις αμμώδεις παραλίες, οι ακραίες συνθήκες οδηγούν σε εκπληκτικές ιστορίες επιβίωσης. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί οικογένειες ζώων, καταγράφοντας σημαντικές στιγμές του κύκλου ζωής τους. Από γκρίζες φώκιες, οι οποίες προσπαθούν να προστατέψουν τα μικρά τους από τα γιγαντιαία κύματα, μέχρι τους παπαγάλους της θάλασσας και τους καρχαρίες, αυτή είναι η γνήσια άγρια ζωή.

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές υποβρύχιες, εναέριες και υπέρυθρες κινηματογραφικές μηχανές, η σειρά μας προσφέρει τον ασυναγώνιστο πλούτο ενός τοπίου που λίγοι από εμάς θα έχουν το προνόμιο να βιώσουν από πρώτο χέρι ποτέ.

Eπεισόδιο 3

Παραγωγή: Αγγλίας
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΝΤΙ < Προηγούμενο
Επόμενο > Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά