ΚΥΡΙΑΚΗ  13/08/2017
11:30 Κατάλληλο για όλους
DUO FINA   (E)   
ΜΟΥΣΙΚΑWeb TV


Η δημόσια τηλεόραση, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος και προτεραιότητα στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών που προάγουν τον πολιτισμό και αναπτύσσουν μέσα από τις Τέχνες την αισθητική αγωγή, δίνει τηλεοπτικό βήμα σε παιδιά και νέους που σπουδάζουν Μουσική να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο ή τραγουδώντας, μέσα από τη εκπομπή «Duo Fina» (Ντούο Φίνα).
Η εκπομπή, είναι μία προσομοίωση ενός κοντσέρτου. Έτσι λοιπόν, η ΕΡΤ μεταμορφώνεται σ' ένα μέγαρο συναυλιών, με σκηνή το πλατό του στούντιο Δ της Κατεχάκη, θεατές το τηλεοπτικό κοινό και σολίστες παιδιά και νέους καλλιτέχνες!
Από την εκπομπή δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, τα χιουμοριστικά κουίζ και τα μουσικά παιχνίδια.
Την εκπομπή παρουσιάζουν οι χαρισματικοί και πολυτάλαντοι αδερφοί Φίνα. Οι γνωστοί δίδυμοι τενόροι και πιανίστες Τάκης και Γιάννης Φίνας, έχοντας διαγράψει έως τώρα μία σημαντική καλλιτεχνική πορεία σε διεθνές επίπεδο, ξεχωρίζουν για τις συχνά ανατρεπτικές τους εμφανίσεις μέσα από τις οποίες συστήνουν την όπερα και την κλασική μουσική στο ευρύτερο κοινό.


Περιγραφή επεισοδίου
Στο σημερινό επεισόδιο, οι Τάκης και Γιάννης Φίνας (Duo Fina) υποδέχονται στο στούντιο Δ της ΕΡΤ μικρούς, ταλαντούχους σολίστες, οι οποίοι με τις νότες τους μας ταξιδεύουν σε υπέροχους κόσμους, ενώ ο θίασος του Θεάτρου OLVIO μετατρέπει το πλατό σε παιδική σκηνή. Κουίζ για τους παρευρισκόμενους, αλλά και για τους τηλεθεατές, κέφι και τραγούδια που όλα συντείνουν στο ότι η ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα τεράστιο λάθος!Σκηνοθεσία: Λίλα Μώκου
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Στράγκας
Αρχισυνταξία: Ζέτα Καραγιάννη
Σκηνικά: Ελένη Νανοπούλου

https://goo.gl/6OxTYy

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Οι ώρες μετάδοσης αναφέρονται σε τοπική ώρα Ελλάδος.
Ζώνη ώρας: UTC+3
θερινή ώρα (UTC+3): από 26 Μαρτίου 2017
κανονική ώρα (UTC+2): από 29 Οκτωβρίου 2017

 
     


Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά