ΚΥΡΙΑΚΗ  13/08/2017
16:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΚ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑWeb TV


Η εκπομπή που αγαπήθηκε από το κοινό για πάρα πολλά χρόνια και συγκέντρωσε ευμενή σχόλια από τον Τύπο. Η ιστορική και βραβευμένη σειρά της ΕΡΤ3 ‘’Εκ του Πλησίον’’ με τα πορτρέτα μεγάλων δημιουργών της Τέχνης και των Γραμμάτων αλλά και ανθρώπων που άφησαν το ίχνος τους στον αθλητισμό, στην κοινωφελή δράση και στην ίδια την κοινωνία.

Δείτε σήμερα: ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ

Τον διακεκριμένο μουσικό και έναν από τους καλύτερους μπασίστες στην Ελλάδα Γιώτη Κιουρτσόγλου συναντά ο Κώστας Μπλιάτκας.
Ο καλεσμένος της εκπομπής μιλά για την μουσική και την τέχνη στην Ελλάδα και για τις συνέπειες τις κρίσης στον μουσικό κόσμο.
Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στην Κοζάνη και τις σπουδές του στο Musician's Institute του Los Angeles όπου διδάχτηκε την τεχνική του μπάσου από μεγάλους δασκάλους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Gary Willis, ο Bob Magnuson και ο Jeff Berlin. Θυμάται επίσης εκείνο το διάστημα στην Αμερική όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μεγάλους μουσικούς και να προσεγγίσει τη μουσική τους, την τεχνική τους, αλλά και τη φιλοσοφία τους για τη ζωή και για τη σχέση του ανθρώπου με τη μουσική.Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης
Επιμέλεια: Κώστας Δ. Μπλιάτκας
Διευθ. Φωτογραφίας: Παναγιώτης Φαϊτατζόγλου
Ηχοληψία: Παναγιώτης Περπερίδης

Παρουσίαση: Κώστας Μπλιάτκας

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΔΙΑΣΠΟΡΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΗ ΜΑΓΙΚΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά