ΔΕΥΤΕΡΑ  17/07/2017
22:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

DEMONS


Έτος παραγωγής: (2014)Δραματική σειρά, βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Fyodor Dostoevsky που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια.
Μια ήσυχη επαρχιακή πόλη γίνεται άνω κάτω όταν δύο άσωτοι γιοι, ο αριστοκράτης Nikolai Stavrogin και ο πολιτικός οπορτουνιστής Pyotr Verkhovensky, επιστρέφουν από την Αγία Πετρούπολη. Ο Stavrogin που έχει επανειλημμένα βρεθεί στο κέντρο των σκανδάλων, διαπληκτίζεται συνεχώς. Είναι όμορφος άνδρας, εξαρτημένος στο σεξ, και καταστρέφει όσες τον ερωτεύονται. Ο Verkhovensky, διανοούμενος και κυνικός, καθιερώνει μια «μυστική κοινωνία», και απλώνει το χάος και την απελπισία. Μια αλυσίδα των τραγικών γεγονότων ακολουθούν, οι οποίες οδηγούν στο θάνατο σχεδόν όλους τους κύριους χαρακτήρες. Ένα κύμα φόβου σαρώνει την πόλη, με τους κατοίκους αισθάνονται ανυπεράσπιστοι ενάντια στην εισβολή των «devilry».

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Μετά από μια αιματηρή δολοφονία, η πόλη βρίσκεται σε αναταραχή. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι μια κατάρα είναι πίσω από τη δολοφονία, αλλά η αλήθεια είναι πολύ πιο ανησυχητική.Παραγωγή: Ρωσίας
Παίζουν: M.Matveyev, A.Shahin, N.Markina, I.Kostolevsky, M.Shalayeva
Σκηνοθεσία: Vladimir Khotinenko
Διακρίσεις : 2015 GOLDEN EAGLE AWARDS, RUSSIA, 2015 – βραβείο Best Mini-Series. 2-15 THE ASSOCIATION OF CINEMA AND TELEVISION PRODUCERS, Russia,– υποψηφιότητα για Best Supporting Actress (Maria Shalayeva).

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΟΠΕΡΑ: ΠΟΥΤΣΙΝΙ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά