ΣΑΒΒΑΤΟ  20/05/2017
09:30 Κατάλληλο για όλους
ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

GLOBAL PAINTER
Σειρά ντοκιμαντέρ που θα ολοκληρωθεί σε 15 ωριαία επεισόδια.
Ένα πολύχρωμο ταξίδι στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης, τα σύνορα παραβιάζονται και οι κουλτούρες των ανθρώπων είναι θολές. Όμως, η τέχνη παραμένει μια ισχυρή διέξοδος στην ιδιαιτερότητα της ιστορίας, της γεωγραφίας και της κληρονομιάς κάθε τόπου, ξεχωριστά.
Από την τέχνη της καλλιγραφίας στην Αρχαία Κίνα, μέχρι το χιπ-χοπ γκράφιτι της Βραζιλίας, ο Julien Malland, καλλιτέχνης-εξερευνητής, συναντάει τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την παράδοση της κάθε περιοχής και της δίνουν μια άλλη διάσταση.

Δείτε σήμερα: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Eπεισόδιο 14

Είναι νησί- ήπειρος….τόσο απομακρυσμένο από τον υπόλοιπο κόσμο, όπου ο Julien μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε μέσα από την τέχνη του δρόμου: Αυστραλία, δύο χώρες σε μία, δύο πολιτισμοί απόλυτα αντίθετοι μεταξύ τους, που, όμως, συναντήθηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί: οι αυτόχθονες και οι λευκοί άποικοι. Σήμερα, αυτοί οι δύο πολιτισμοί συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν σε διάφορες μορφές τέχνης. Από τη Μελβούρνη μέχρι το Ikutji και τη μικρή κοινότητα των Αβοριγίνων στην καρδιά της κόκκινης ερήμου, ο Julien μας δίνει ραντεβού με την πραγματική ταυτότητα των τεχνών του δρόμου της Αυστραλίας.Παραγωγή: Angel Productions (ENG) / Bonne Pioche (FRA) / Canal + (FRA) / Planète (FRA) / Planète Thalassa (FRA) / RTBF (BEL)
RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > BORDERS

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά