ΣΑΒΒΑΤΟ  20/05/2017
00:30 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

BLACK WIDOWS/MUSTAT LESKET
Δραματική σειρά θρίλερ,παραγωγής 2014-2016


Όταν τα τρία ζευγάρια φίλων αποφάσισαν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διήμερο, δεν φαντάζονταν ότι η ζωή τους θα άλλαζε, τόσο ξαφνικά. Ή μήπως το φαντάζονταν; Η Bίρα, η Γιοχάνα και η Κίρσι μπαίνουν στη ζωή μας αποφασισμένες να «καθαρίσουν» με τους συζύγους τους μία και καλή. Και το καταφέρνουν, με εκρηκτικό τρόπο. Οι τρεις Μαύρες Χήρες τα έχουν οργανώσει όλα στην εντέλεια. Σίγουρα;
Πρόκειται για ένα σύγχρονο θρίλερ, που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα τη σειρά την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Έχει αποσπάσει τα βραβεία «καλύτερης δραματικής σειράς», «σεναρίου» και «σκηνοθεσίας» στα φινλανδικά τηλεοπτικά βραβεία και, πρόσφατα, ο αμερικανικός κολοσσός CBS απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, ώστε να προχωρήσει στο remake της.
Η ξένη σειρά, «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), παρουσιάζει την πλήρη ανατροπή στις ζωές των τριών γυναικών, όταν η δολοπλοκία τους δεν πηγαίνει ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει. Σκηνές μαύρου χιούμορ, δραματικές εξομολογήσεις μεταξύ των τριών γυναικών, αλλά και αστυνομικού περιεχομένου ανατροπές, συνθέτουν την υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο, «of high concept».

Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Ο αστυνόμος Πέτρι μοιάζει να χάνει μία δουλειά και να βρίσκει μία άλλη, καθώς η Γιοχάνα του αναθέτει να βρει πού έχει πάει η Κίρσι. Η Βίρα μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της Γιοχάνα κι αναζητεί δουλειά, προκειμένου να μπορεί να πληρώσει ένα νέο σπίτι. Ξεκινά δειλά τη δική της επιχείρηση κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το ίνδαλμά της. Στο μεταξύ, η Κίρσι, το απολωλός πρόβατο της τριάδας, βρίσκει το δρόμο της επιστροφής. Άραγε οι περιπέτειές της της έβαλαν μυαλό;
Παραγωγή: Φινλανδίας
Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Räisänen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi κ.ά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά