ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  21/04/2017
22:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Ο ΗΛΙΘΙΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

THE IDIOT


Έτος παραγωγής: (2003)Δραματική σειρά βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια.
Κατάδυση στην ατμόσφαιρα του 19ου αιώνα στην Αγία Πετρούπολη που δημιουργείται από τα εντυπωσιακά αυθεντικά κοστούμια και τα τοπία, στο ακριβότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα στη Ρωσία.
Ο 26χρονος πρίγκιπας Myshkin πάσχει από επιληψία, και είναι επιρρεπής σε κρίσεις, παρόλο που είχε υποβληθεί σε θεραπεία σε ελβετική ψυχιατρική κλινική. Επιστρέφει στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει το γοητευτικό κόσμο της. Εδώ η κακία, τα χρήματα και ο εκβιασμός είναι ο κανόνας. Ο Myshkin βρίσκεται στη δίνη της δολοπλοκίας. Κληρονομεί μια τεράστια περιουσία, αποκτά την αγάπη της κακοήθους Nastassya Filippovna και του όμορφου νέου Aglaya. Το σκάνδαλο, η δολοφονία και η απίστευτη υπόθεση αγάπης ακολουθούν.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 2003 Golden Eagle Awards, Russia και 2004 Monte-Carlo TV Festival Βραβείο καλύτερου ηθοποιού (Yevgeni Mironov)

Eπεισόδιο 6

Περιγραφή επεισοδίου
Ο Πρίγκιπας θέλει να φύγει από την Αγ. Πετρούπολη και να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Αλλά αποφασίζει να φανεί γενναίος και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Επιστρέφει στο εξοχικό και έκπληκτος βρίσκει εκεί την Λιζαμπέτα Πρακόφιεβνα, που του μιλάει για την αγάπη της Αγλαΐας. Εκείνος υπόσχεται να την παντρευτεί και να κόψει κάθε δεσμό με την Ναστάζια Φιλίπαβνα. Η Λιζαμπέτα του λέει πως η Αγλαΐα μιλάει με την Ναστάζια Φιλίπαβνα. Ο Πρίγκιπας της δείχνει ένα γράμμα από την Αγλαΐα που του απαγορεύει να τους επισκεφτεί στο σπίτι τους, αλλά η Λιζαμπέτα Πρακόφιεβνα επιμένει να τους επισκεφτεί άμεσα. Η Αγλαΐα μπροστά σε όλους και αψηφώντας τους κανόνες της ευπρέπειας δηλώνει φωναχτά πως αρνείται να τον παντρευτεί και δεν θα δεχόταν ποτέ να τον παντρευτεί. Όταν επανέρχεται η ηρεμία η παρέα αποφασίζει να πάει στο πάρκο για να παρακολουθήσει μια συναυλία. Εκεί εμφανίζεται και η Ναστάζια Φιλίπαβνα συνοδευόμενη από τον Ραγκόζιν. Και πάλι κοροϊδεύει τον αρραβωνιαστικό της Αγλαΐας, τον Ευγένιο Πάβλαβιτς Ραντόμσκι, δημιουργώντας έτσι και πάλι σκάνδαλο. Αποδεικνύεται πως εξαγόρασε τα χρέη του Ραντόμσκι και πως αυτός τώρα της έχει υποχρέωση. Του λέει επίσης πως δεν πρόκειται να λάβει την κληρονομιά από τον πατέρα του και πως η Αγλαΐα δεν μπορεί να τον παντρευτεί υπό αυτές τις συνθήκες. Η Αγλαΐα συναντιέται με τον Μίσκιν στο πάρκο. Μετά την συνάντηση αυτός περιφέρεται στο πάρκο χαμένος στις σκέψεις του, όταν ξαφνικά συναντά τον Ραγκόζιν…Παραγωγή: Ρωσίας
Παίζουν: Evgeny Mironov, Lidiya Velezheva, Vladimir Mashkov, Aleksandr Lazarev, Oleg Basilashvili, Inna Churikova, Olga Budina, Aleksandr Domogarov, Aleksey Petrenko, Vladimir Ilyin, Mikhail Boyarsky, Anastasiya Melnikova, Maria Kiseleva

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑRΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά