ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  21/04/2017
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Α΄ ΤΗΛ. ΜΕΤΑΔΟΣΗ) – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERSWeb TV Greece


Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 59ο & 60ο

Επεισόδιο 59ο. Ο Χερμάν είναι διατεθειμένος να πουλήσει το ποσοστό της επιχείρησής του στην Καρολίνα, όμως εκείνη το μόνο που θέλει είναι να τον ξανακερδίσει. Ο επιθεωρητής Τομπίας εμφανίζεται στο σπίτι των Λοϊγκόρι, ενώ την ίδια στιγμή, απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του, ο Μιγκέλ ομολογεί στον Μπενζαμίν την ανάμειξή του στο λαθρεμπόριο. Στο μεταξύ, φοβισμένος από τις απειλές του δον Λουίς, ο Ενρίκε προσπαθεί να πείσει το γιο του Γκαμπριέλ να εγκαταλείψει τη χώρα. Ο δον Λουίς πάλι, αποφασίζει να αφήσει τα μαθήματα μουσικής: έχει μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για απασχόληση. Τέλος, η Ντιάνα, ο Μπερνάρντο και ο Σαλβαδόρ, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να ενοχοποιήσουν τον δον Ρικάρντο.

Επεισόδιο 60ο. Η σύλληψη του Ροδόλφο και η απόπειρα αυτοκτονίας του Μιγκέλ, ταράζουν τη ζωή των αδελφών Σίλβα και την οικογένεια Λοϊγκόρι. Ο επιθεωρητής Τομπίας συνεχίζει την έρευνα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην υποτιθέμενη ανάμειξη του Ροδόλφο. Το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το λαθρεμπόριο δεν επηρεάζει μόνο τις οικογένειες, αλλά και την τράπεζα Λοϊγκόρι και τα Υφάσματα Σίλβα, που αρχίζουν να έχουν σοβαρές οικονομικές απώλειες. Στο μεταξύ, ο Χερμάν εξακολουθεί να ψάχνει για δουλειά, η Ελίσα προσπαθεί να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της στις αδελφές της και η Φραντζέσκα πρέπει να πει ψέματα για να μπορέσει να είναι ξανά με τον Γκαμπριέλ.Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε
Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

http://series.ert.gr/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ) < Προηγούμενο
Επόμενο > EUROLEAGUE PLAYOFFS

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά