ΔΕΥΤΕΡΑ  20/03/2017
19:45 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ (A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) - Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

MURDOCH MYSTERIES - ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒWeb TV Greece


Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής 2008-2016

Η πολυβραβευμένη, εξαιρετική σειρά μυστηρίου σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο το 1895.

Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της Εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα. Καθώς μαζί με την ομάδα του κατορθώνουν το αδύνατο, αναβιώνουν μέσα από τις έρευνές τους πραγματικά θέματα, καθώς και ιστορικά πρόσωπα που έζησαν έναν αιώνα πριν!
Τον Μέρντοχ, στις έρευνές του, βοηθούν τρία πρόσωπα: ο επιθεωρητής Μπράκενριντ, η γιατρός Τζούλια Όγκντεν και ο άπειρος, αλλά ενθουσιώδης αστυνομικός, Τζορτζ Κράμπτρι.
Ο Μπράκενριντ είναι ο προϊστάμενος του Μέρντοχ που έχει αδυναμία στο ουίσκι, προτιμάει τις πιο συμβατικές μεθόδους έρευνας, αλλά χαίρεται και καμαρώνει όταν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν!
Η γιατρός είναι θαυμάστρια του Μέρντοχ και των εκκεντρικών μεθόδων του και βοηθάει πολύ στη λύση των μυστηρίων, καθώς αποκαλύπτει -με τη βοήθεια της Παθολογίας- αποδεικτικά στοιχεία.
Τέλος, ο Κράμπτρι, που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, είναι ο πιστός βοηθός του Μέρντοχ.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν), Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.

Δείτε σήμερα: (τελευταίο)
Eπεισόδιο 13

Μόλις λίγες ημέρες πριν από το γάμο της δρ. Όγκντεν, ο Μέρντοχ ξυπνά από μεθύσι στη σκηνή ενός φόνου και είναι ο βασικός ύποπτος! Το θύμα είναι ο επίτιμος καλεσμένος στο πάρτι μεταμφιεσμένων με θέμα Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Μέρντοχ φυλακίζεται. Το σκάει όμως από τη φυλακή, ανακαλύπτει την αλήθεια και βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα απίστευτο δίλημμα: Να αποδοθεί δικαιοσύνη για το φόνο ή να τρέξει να προλάβει να σταματήσει το γάμο;
Παραγωγή: Καναδά

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά