ΔΕΥΤΕΡΑ  20/03/2017
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Α΄ ΤΗΛ. ΜΕΤΑΔΟΣΗ) – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERSWeb TV Greece


Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 28ο & 29ο

Επεισόδιο 28ο. Ο Λουίς καυχιέται μπροστά στον Γκαμπριέλ ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά στο γάμο του με την Φραντζέσκα, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Φραντζέσκα του καθιστά σαφές ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα όλα έχουν αλλάξει μεταξύ τους.
Η Ντιάνα ανησυχεί για το μέλλον του εργοστασίου, ενώ ο Σαλβαδόρ το μόνο που σκέφτεται είναι να γνωρίσει την κόρη του. Η Μαρίνα επισκέπτεται την Μπιάνκα και της προτείνει να συμμαχήσουν για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που δέχονται και οι δύο από την πεθερά τους, δόνα Ντολόρες.

Επεισόδιο 29ο. Ο Λουίς ανταλλάσσει σκληρά λόγια με τη Φραντζέσκα, τον κούρασε η συμπεριφορά της και της ζητά εξηγήσεις. Ο Σαλβαδόρ και η Ντιάνα συγκαλούν συνάντηση με τους εργάτες του εργοστασίου με σκοπό να ανακτήσουν τον έλεγχο των Υφασμάτων Σίλβα από τον δον Ρικάρντο. Η Μπιάνκα, παρά τη θέλησή της, υποχρεώνεται να επιστρέψει στο σπίτι των Λοϊγκόρι, ενώ η Σίλια δέχεται βίαιη επίθεση, που η ίδια πιστεύει ότι υποκινείται από την αστυνομία. Τέλος, η Ελίσα παρουσιάζει επίσημα τον δον Χιλάριο στον πατέρα της, με απροσδόκητο αποτέλεσμα.Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε
Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

http://series.ert.gr/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΕΡ ΚΙΤΟΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά