ΔΕΥΤΕΡΑ  20/03/2017
17:15 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΣειράWeb TV Greece


Κοινωνική-δραματική σειρά εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα της Μάρως Κρανιδιώτου «Όταν η μοίρα αποφασίζει» και βασισμένη σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου.


Η σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο το 1974, όταν η τουρκική εισβολή έκοψε το μαρτυρικό νησί στα δύο και σκόρπισε το θάνατο και τη δυστυχία στους Κύπριους, ξεκλήρισε ολόκληρες οικογένειες και χώρισε τις ζωές των ανθρώπων στα δύο -στο πριν και στο μετά. Η ιστορία μας αναφέρεται σε μια μεγάλη αγάπη που και αυτή κόπηκε στη μέση από τον πόλεμο. Ο Αλέξανδρος τραυματίζεται, χάνει τη μνήμη του και πέφτει θύμα πλεκτάνης του ίδιου του πατέρα του, που θέλει να τον χωρίσει από την αγαπημένη του Χριστίνα, λόγω κοινωνικής διαφοράς των δύο οικογενειών. Μόνο που η μοίρα, 38 χρόνια μετά, τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία: μέσα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι συμπτώσεων, οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά..

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 119ο, 120ό & 121ο

Επεισόδιο 119ο: Στο πανεπιστήμιο ο Ανδρέας βρίσκει μπροστά του την Ισμήνη, η οποία επιμένει να μάθει και του ζητά αποδείξεις ότι είναι οροθετικός. Η Μάρθα αποκαλύπτει στη Μιράντα ότι πίσω από τις απειλές κρύβεται ο ΄Εκτορας, ο οποίος το παραδέχεται ο ίδιος στον Αλέξανδρο και στη Ραφαέλλα, με σκοπό να μη φύγει η Ραφαέλλα για το Λονδίνο. Ο Ρένος αποφασίζει να πάρει λεφτά από τον Έκτορα για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που έχει, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει να πείσει τη Ραφαέλλα να μη φύγει από την Κύπρο.

Επεισόδιο 120ό. Ο Ανδρέας, έξαλλος με την Ισμήνη για την αναστάτωση που του προκαλεί, τη χαστουκίζει. Η Τζένη φτάνει αναστατωμένη στο σπίτι, δεν θέλει να πει τι έχει, δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιος άνδρας που να μπορεί να τον εμπιστευτεί. Ο Ρένος βλέπει τη Ραφαέλλα με τον Νικήτα. Καθώς συζητούν, η Ραφαέλλα βλέπει την επιταγή που κρατά ο Ρένος με τις 20.000 ευρώ που του έδωσε ο Έκτορας Παπάζογλου.

Επεισόδιο 121ο. Η Ραφαέλλα εξηγεί στη Δάφνη ότι θα πρέπει να λείψει για λίγο καιρό, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Η Κλειώ βλέπει με έκπληξη στην επιταγή το όνομα του ΄Εκτορα. Η Κλειώ δεν θέλει να τα δεχτεί, ο Ρένος αγριεύει. Θα τα πάρουν και θα τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα. Ο Ανδρέας σε μεγάλη ένταση με την Ισμήνη τη σπρώχνει και εκείνη πέφτει κάτω. Δυστυχώς, τη σκηνή βλέπει τυχαία η καθηγήτρια Ελένη Αθανασίου. Ο Ρένος ψάχνει τη Ραφαέλλα στο σπίτι της και η Μιράντα απορεί. Καλά, δεν ξέρει ότι η Ραφαέλλα έχει φύγει για το Λονδίνο;Παραγωγή: ΡΙΚ
Παίζουν: Στέλιος Ανδρονίκου, Δημήτρης Βερύκιος, Κώστας Βήχας, Έλενα Δημητρίου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρούλα Ηρακλέους, Ηλιάνα Κάκουρα, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Ντίνος Λύρας, Χριστίνα Μαρούχου, Γιώργος Παναγιώτου, Λευτέρης Σαλωμίδης, Μαρία Φιλίππου, Έλενα Χριστοφή


Στο ρόλο του Πάνου, ο Φίλιππος Σοφιανός
Και στο ρόλου του Έκτορα, ο Στέλιος Καυκαρίδης
Guest star: Μιμή Ντενίση

Σκηνοθεσία: Κλείτος Κλείτου, Σάιμον Φαρμακάς
Μουσική: Χρίστος Ανδρέου
Σκηνικά: Λάκης Γενεθλής
Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Ζήσιμος, Ζήνωνας Χατζηπαύλου
Σενάριο: Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης
Επιμέλεια σεναρίου και παραγωγής: Κλείτος Κλείτου

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ) < Προηγούμενο
Επόμενο > ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Α΄ ΤΗΛ. ΜΕΤΑΔΟΣΗ) – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά