ΔΕΥΤΕΡΑ  20/03/2017
20:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ALLERT3   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗWeb TV


Το τηλεοπτικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ3 «ALLERT3» με τη Χριστίνα Σιγανίδου, περνά πλέον ανανεωμένο στην τέταρτη τηλεοπτική περίοδό του, ενισχύοντας την εξωστρέφειά του. Η θεματολογία παραμένει η ίδια: πολιτισμός, πολιτική, αρχιτεκτονική, καινοτομία, ιστορία, περιβάλλον, ανθρώπινες ιστορίες, επιστήμες, όμως το βεληνεκές μεγαλώνει. Η εκπομπή ταξιδεύει εκτός συνόρων, εντοπίζει ενδιαφέρουσες ιστορίες σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, επισκέπτεται μουσεία. Από την Πράγα στην Οστράβα, και από το Λονδίνο στη Λισαβόνα, αφήνεται να γοητευθεί από εγχειρήματα λιγότερο γνωστά. Ανακαλύπτει κοινότητες ανθρώπων, που καινοτομούν, μπερδεύεται στον ιστό της πολυπολιτισμικότητας και εξακολουθεί να επενδύει στην εποικοδομητική δημοσιογραφία, να ακούει το καμπανάκι του αλέρτ, από ανθρώπων έργα. Συχνά τολμάει την αντίστιξη με την ελληνική πραγματικότητα, από την οποία προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Δείτε σήμερα: Στην αυστριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση ORF το «ALLERT3»

Στη Βιέννη, το ALLERT3 επισκέπτεται την υποδειγματική αυστριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση, ORF. Συνομιλεί με τον διευθυντή ενημέρωσης του οργανισμού, με τη διευθύνουσα του γραφείου του προέδρου και με τον υπεύθυνο για τις δημόσιες αξίες. Η κάμερα του ALLERT3 παρακολουθεί τη μεσημεριανή σύσκεψη για ενημέρωση των τμημάτων πριν το δελτίο, μπαίνει στα στούντιο, στο κοντρόλ ρουμ, στους διαδρόμους.
Στο δεύτερο μέρος, θαυμάζει στο μουσείο Αλμπερτίνα τη μόνιμη έκθεση "Από τον Μονέ στον Πικάσο", με αριστουργήματα του 20ου αιώνα, αλλά και περιηγείται στους υπέροχους χώρους του παλατιού.Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Νίκος Γκούλιος
Eπιμέλεια: Χριστίνα Σιγανίδου
Παραγωγή: Γιώργος Τζιρμάκης
Παρουσίαση: Χριστίνα Σιγανίδου

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

Οι ώρες μετάδοσης αναφέρονται σε τοπική ώρα Ελλάδος.
Ζώνη ώρας: UTC+3
θερινή ώρα (UTC+3): από 26 Μαρτίου 2017
κανονική ώρα (UTC+2): από 29 Οκτωβρίου 2017

 
     


Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά